Ladataan...

ME VUOKRATAAN MYÖS!

Varaukset sähköpostilla tai puhelimitse.

harri.haataja@motorman.fi tai 044 5350 449

 

Kesä saapuu kovaa vauhtia ja polte tien päälle olisi kova? Tallista ei löydy omaa pyörää, eikä käyttöäkään tulisi niin paljoa että sitä kannattaisi hankkiakaan? Onko oma pyörä kylän kovin street fighteri jolla  Oulusta Nuorgamiin ajaminen ei anna kuin välilevynpullistuman? Uhkaako kesän odotetuin kokoontumisajo jäädä väliin pyörän ollessa yhä palasina tallin perällä?

Ei huolta, Motorman ja Oulu Adventure auttavat jatkossa näissäkin tilanteissa.

Vastauksena asiakkaiden pitkäaikaiseen pyyntöön, aloitimme keväällä 2018 moottoripyörien vuokrauspalvelun. Pyöriä on samoin tein tarjolla kruisailusta tai sorapätkien valloittajasta aina Harley Davidsonin suuriin touring pyöriin.

Lyhyestä virsi kaunis, esitellään itse laitteet:

KTM 1090 Adventure

KTM 1090 ADVENTURE on erinomainen valinta matkapyöräksi käsiteltävyytensä ja monipuolisten ominaisuuksiensa vuoksi. Se sopii loistavasti jokapäiväiseen käyttöön matkan pituudesta ja maastosta riippumatta. Halusitpa lähteä lähelle tai kauas, maantielle tai sorapoluille, on KTM 1090 ADVENTURE varma valinta.

1-3 vrk 175 €/vrk

4-6 vrk 155 €/vrk

7 ja yli vrk 120 €/vrk

  

KTM 1290 Super Duke GT

Katumoottoripyörien kiistaton kuningas kattavalla varustelulla ja ylivoimaisella suorituskyvyllä vie ajokokemuksen välittömästi seuraavalle tasolle. KTM 1290 SUPER DUKE R antaa mahdollisuuden kokea mitä todellinen voima ja ajettavuus voivat parhaimmillaan olla - mutta vain jos uskallat antaa sille mahdollisuuden.

1-3 vrk 195 €/vrk

4-6 vrk 175 €/vrk

7 ja yli vrk 150 €/vrk

 

Honda Africa Twin

Isojen Adventure pyörien huippu.

Olit sitten matkaamassa soralle tai asfaltille, yksin tai kaksin, tällä valinnalla matka taittuu kuin siivillä. On riittävästi voimaa, tarpeeksi tilaa matkatavaroille ja alusta joka ei hätkähdä heikkoakaan tietä. Kerta kaikkiaan toimiva paketti seuraavalle seikkailullesi!

1-3 vrk 175 €/vrk

4-6 vrk 155 €/vrk

7 ja yli vrk 120 €/vrk

 

Harley Davidson Heritage Classic

Heritage Softail® Classic -moottoripyörää pidettiin kunnianosoituksena 50-luvun krominostalgialle. Nykyinen malli on kuitenkin kaikkea muuta kuin edeltäjänsä. Alkuperäinen malli on edelleen tunnistettavissa, mutta tänä päivänä pyörä on tyyliltään tumma ja moderni. Sen ytimessä komeilee tehokas musta Milwaukee-Eight® V-Twin -moottori. Käytössäsi on myös uuden Softail®-moottoripyörän keveys, nopea kiihtyvyys ja tasainen ajotuntuma. Tuulisuoja ja kovat sivulaukut takaavat miellyttävän ajokokemuksen lyhyemmillä matkoilla. Tällä pyörällä teet unohtumattoman vaikutuksen, missä liikutkin.

1-3 vrk 175 €/vrk

4-6 vrk 155 €/vrk

7 ja yli vrk 140 €/vrk

 

Harley Davidson Street Glide

Hot rod baggereiden kärkimalli on ehdottomasti Street Glide® Special. Sen voimanlähteenä on kokonaan musta Milwaukee-Eight® 107 -moottori, ja tummat yksityiskohdat toistuvat tasaisesti pyörän etuvaloista pakoputkeen. Uusi 19 tuuman Talon-etuvanne ja 18 tuuman takavanne. Laajennettavat sivulaukut korostavat pyörän pitkää, matalaa profiilia. Mustat etuhaarukat, ohjaustanko, pakoputki ja tankin konsoli korostavat aggressiivista, modernia ulkoasua. Ensiluokkaisen äänijärjestelmän Stage I BOOM!™ -kaiuttimet tuottavat syvän basson ja selkeän äänen. Nouse satulaan ja määrää tahti.

1-3 vrk 185 €/vrk

4-6 vrk 165 €/vrk

7 ja yli vrk 150 €/vrk

Vuokrauksen omavastuu on vahinkotapauksissa 1000€. Hintoihin kuuluu max 300km/päivä, ylimenevät kilometrit 0,25€/km. Mikäli vuokraat pitemmäksi aikaa, tai haluat ajaa reilusti yli kilometrirajoituksen, sovimme mielellämme sopivan summan vuokrauksesta.